Feedback

Оригінальний подарунок на День святого Валентина

11.02.2014 546

Якщо ви хочете здивувати свою кохану в День Святого Валентина, подаруйте їй крижану брилу. Так, так, саме брилу, тільки не звичайну, а креативну. А можна і подарувати їй романтичний вечір у стилі Снігової Королеви.

Вже ні для кого не секрет, що з льоду можна робити просто приголомшливі речі. З цього будівельного матеріалу роблять не тільки скульптури, з льоду будують будинки, палаци, бари і навіть діючі готелі.

Додайте цієї краси і романтики в ваше святкування 14 лютого. Доповнення крижаними фігурами, що символізують ваші почуття, цей день буде просто самим унікальним у вашому житті.

Найпростіший спосіб прикрасити ваше свято - це декорувати кафе, де ви будете відзначати День всіх закоханих, різноманітними крижаними скульптурами по темі свята. Це можуть бути купідони, лебеді, серця і квіткові вінки. Більш вражаючий ефект досягається, якщо скульптури виготовляються з фарбованого льоду, також чарівництва додає відповідне підсвічування .

Крижані скульптури самі по собі дуже дивні, але якщо ви хочете просто стряхнути її уяву, то організуйте вечір у стилі Снігової Королеви. Секрет такого вечора в тому, що весь посуд, на якій будуть подані частування, виготовлені ​​з льоду. Звичайно, гаряче печеня з крижаної тарілки не поїси, тому продумайте і меню для такого незвичайного вечора. А шампанське в крижаних келихах буде ще іскристе і чарівне.

Не зупиняйтеся на цьому. Заморозьте свій подарунок у крижаному сердечку . Під цей випадок відмінно підходить ювелірна прикраса - сережки, ланцюжок і навіть обручка. Щоб отримати подарунок, ваша улюблена повинна буде розтопити крижане серце. Символічно, чи не так? Особливо, якщо в сердечку буде заховано обручку .

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт