Feedback

Де відсвяткувати День Святого Валентина?

10.02.2014 598

Перед днем ​​святого Валентина всі збиваються з ніг у пошуках подарунків для своїх коханих, а от спланувати цей день багато хто забуває. А між тим, подарунок подарунком, але ж потрібно ще й якось провести це свято. Причому, провести його краще наодинці, адже це все-таки день закоханих.

Відмінним місцем проведення дня святого Валентина буде дача. Якщо у вас немає своєї дачі, то її можна орендувати. Практично у всіх дачних селищах є зруби дерев'яних будинків, які здаються в оренду подобово. У такому будиночку буде дуже цікаво і романтично, звичайно, за умови , що дачний будиночок опалюється і в ньому буде комфортно в зимовий день. Хоча, проект рубаного будинку передбачає, щоб у ньому було тепло взимку і не жарко влітку .

Зніміть дачу за день до свята, адже вам потрібно ще створити в ньому романтичну атмосферу. Запаліть свічки, якщо в будинку є камін, то добре б розтопити його, камін теж додасть романтики та затишку .

Не забудьте і про їжу, адже однією романтикою не наситишся. Зупиніть свій вибір на чомусь нескладному або, взагалі , замовте їжу з ресторану. Відмінною вечерею в день святого Валентина будуть суші, легкі салати, нежирне м'ясо. Як десерт приготуйте фруктовий салат або морозиво. Вечеря повинна бути легкою, щоб до кінця вечора у вас були сили і на його романтичне продовження.
А в Росії день закоханих відзначається в середині літа. А присвячений він відомій закоханій парі - Петру і Февронії.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт