Feedback

Як провести День святого Валентина в компанії друзів

10.02.2014 550

Якщо ви збираєтеся на День святого Валентина організувати велике свято для компанії своїх друзів, то вам потрібно заздалегідь подбати про те, як саме ви проведете цей день. Вам потрібно продумати меню свята, запропонувати різноманітні розваги для своїх гостей, а також підібрати місце для свята, якщо ви не хочете влаштовувати його у себе вдома.

Подумайте, як ви будете знайомити усіх незнайомих людей.

Якщо погода в цей день буде гарною, то ви можете відправитися на прогулянку в парк чи в ліс. Там же можна організувати і пікнік. Візьміть з собою санки, щоб покататися з гірок, якщо в парку все ще буде лежати сніг .

Якщо ви все ж вирішили залишитися вдома, то можна пограти в різноманітні ігри. Знайдіть в інтернеті фрази або слова, сенсу яких ніхто не розуміє. Роздайте всім учасникам ручки і папір, попросіть їх написати значення цих слів, причому зробити це потрібно максимально правдоподібно і переконливо. Після того, як всі учасники дадуть свої визначення незрозумілим словами, прочитайте їх істинні значення.

Карнавал можна проводити не тільки в новорічну ніч. День святого Валентина теж може стати відмінним приводом для костюмованої вечірки. Навіть тематику вечора придумувати не треба, її задає саме свято.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт