Feedback

Як провести День святого Валентина весело

10.02.2014 603

День всіх закоханих можна відзначати не тільки удвох з коханою людиною, а й у великій веселій компанії. 14 лютого можна зібрати однакову кількість хлопців і дівчат за одним столом. До речі, після такої вечірки цілком можуть утворитися щасливі пари.

Сформувати пари на святі можна двома способами. Перший спосіб: готуються чоловічі і жіночі половинки сердечок, на яких пишуться чоловічі та жіночі імена відомих закоханих пар. Наприклад, Ромео і Джульєтта, Бонні і Клайд і так далі. При вході кожен гість витягує половинку сердечка. За стіл сідають після того, як всі пари сформуються .

Другий спосіб теж формує пари випадковим чином. Сердечка розрізаються навпіл за принципом пазла, тобто таким чином , що підходять один одному тільки половинки одного і того ж сердечка. Як тільки всі половинки знайдуться, можна сідати за стіл. Головною умовою обох способів має бути те, щоб сформовані пари не змінювалися партнерами до кінця вечора.

За столом розвіюється нудьга, пари починають невимушено спілкуватися між собою, адже спільне поглинання їжі дуже зближує. Після того, як гості підкріпилися, можна провести кілька конкурсів.

Конкурс «Солодка парочка» . Кожна пара отримує по цукерці . Завдання - спільними зусиллями розгорнути і з'їсти цукерку без допомоги рук. Пара, якій вдасться зробити це першою, перемагає.

Конкурс «Защеміло серце». Дівчатам зав'язують очі, а на одяг хлопців у цей час прикріплюють 5 - 8 прищіпок в різних місцях. Дівчата по команді починають шукати прищіпки на своєму партнері. Перемагає та пара, яка швидше за всіх збере всі прищіпки. Можна поміняти місцями учасників, тобто , прищіпки прикріпити на одяг дівчини, а хлопець нехай шукає їх на ній . Але тоді конкурс приймає дуже непристойний характер, хоча, якщо учасники не проти, чому б і ні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт