Feedback

Подарунок бабусі, який ніде не купиш

14.04.2021 111

Презент, створений самостійно, може виявитися набагато приємніший, кращий і корисніший ніж куплений в магазині. В першу чергу тому, що подарунок на день народження своїми руками - предмет ексклюзивний. Другого такого ні у кого точно не буде! Дівчинка може створити кухонний фартух і прихватку. На диванної подушки можна вишити гарний напис «Краща бабуся в світлі» - щире розчулення і подяка гарантована. Глиняна чашка, виліплена та розписана онукою, викличе розчулення і займе почесне місце. Обмотавши бавовняною мотузкою фігурну пляшку, змащену клеєм, можна отримати відмінну прикрасу. Шкатулка з декількох шарів картону, прикрашена в техніці декупаж, стане в нагоді для зберігання дрібниць. Альбом для фотографій нескладно зробити вручну, як і вітальну листівку.
Задумалися, що подарувати на день народження бабусі від онука? Розшити або обклеїти стразами або намистинами невеликі баночки або старі чарки, отримаєте відмінні підсвічники. У них можна відразу ж залити парафін - і свічки готові до використання. Настінне панно зі старих вінілових платівок, оригінальна лампа ручної роботи, кашпо для квітів з глини - речі, які просто зробити самому. Створити цілу люстру зі звичайних пластикових ложок, сколотити табуретку для прихожей або нову полку теж нескладно. Обробна дошка, прикрашена різьбленням, стане предметом гордості і підмогою в кухонній роботі. Кращий варіант того, що подарувати бабусі на 8 Березня від внучки, - спільно проведений час. Спекти пиріг і заварити ароматний чай неважко, а посидіти і поговорити - ще й цікаво. Онук може відправитися з бабусею на прогулянку. Зайти в парк, покататися разом на гойдалках, помилуватися прокидається природою, сфотографувати усміхнену бабусю, а потім роздрукувати фото в великому форматі і повісити його на стіну. Зробити бабусі сюрприз просто, головне - не забути про теплі слова привітання і витончену упаковку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт