Feedback

Подарунок тещі-домохазяйці на день народження

14.04.2021 277

Заслуги мами дружини в створенні затишку і теплої атмосфери в будинку повинні бути оцінені по достоїнству. Всім приємно, коли їх хвалять, а похвала зятя для тещі особливо цінна. Домогосподарку найкраще відлучити з повсякденної рутини. Сплачена зятем поїздка до приятельки в інше місто, похід в ресторан або на концерт, тиждень на заміській базі відпочинку (а якщо теща сільська мешканка, то екскурсія в столицю), відвідування історичних місць позитивно позначаться на настрої і самопочутті. День в салоні краси або спа-салоні, похід до модного візажиста, стиліста або перукаря - відмінний варіант, що подарувати тещі на ювілей. Якщо намічається гучне святкування з гостями, можна вручити такий презент заздалегідь, щоб у святковий день ювілярка вразила всіх блискучим зовнішнім виглядом. Ексклюзивні покривала і пледи ручної роботи сподобаються жінці, яка цінує затишок в домі.

Крісло-гойдалка - елегантне доповнення інтер'єру і зручний предмет меблів, в якому можна блаженно мріяти з чашкою ароматного чаю або займатися рукоділлям. Тещі напевно лінь вибиратися в спортзал, а мати гарну фігуру не відмовиться жодна жінка. Що подарувати тещі на день народження в цьому випадку? Домашній тренажер! Фітнес-станція, орбитрек, степпер, вібротренажер, навіть звичайні гантелі - корисний і оригінальний презент.

Незвичайна побутова техніка - фондюшниця, морозивниця, аерогриль, млин для спецій, парова станція - здивує і обрадує любительку готувати. Поліпшити «погоду в будинку» допоможе метеостанція, очищувач і зволожувач повітря. Дерев'яна качалка з рельєфним малюнком дозволить прикрасити випічку. Жінка, яка віддала все життя сім'ї, буде приємно здивована, якщо зять відзначить її заслуги, адже робота по дому така ж складна, як і будь-яка інша.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тещі, в якому знаходиться 187 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт