Feedback

Вишивка, в'язання та шиття до Великодня у подврунок

14.04.2021 380

Великодній кролик прийшов з Європи і вже міцно прижився в якості символу світлого свята. Найпростіші вишиті або в'язані вироби - привабливі і милі подарунки на Великдень своїми руками. Вони вказують друзям і рідним про добре ставлення дарувальника. Декоративна подушка у вигляді крашанки з вишивкою прикрасить будинок і створить комфорт. Прикрашене вишивкою рушник або ажурна в'язана серветка знадобляться для прикраси великоднього кошика.
Оригінальна вишита сумка для пасхального частування дозволить без втрат донести освячені страви додому з церкви. Чохол для пляшки кагору - традиційного вина Воскресіння - прикрасить стіл. Вишита святкова скатертина в біло-червоних або біло-блакитних тонах підкреслить особливу урочистість свята. Оригінальну нотку в інтер'єр внесуть паски, пов'язані в техніці амігурумі. З жовтих ниток для в'язання можна зробити помпони, доповнити крильцями, дзьобами і очками - вийдуть чарівні курчата. Баранчик з вовни або виконаний у вигляді ароматизованої іграшки доповнить загальну картину затишного сімейного святкування.
В'язані, вишиті або зшиті подарунки на Великдень подобаються дітям і дорослим, прикрашають будинок і створюють неповторну атмосферу радісного весняного торжества.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт