Feedback

Як здивувати кохану в День святого Валентина

10.02.2014 524

Влаштуйте для коханої справжню казку. У кожньої дівчини є улюблена з дитинства казка, героїнею якої вона багато разів уявляла себе у своїх дитячих фантазіях. Дізнайтеся, яку казку вона найбільше любила в дитинстві і дайте їй можливість відчути себе героїнею цієї казки.

Природно, у фіналі повинні з'явитися ви на білосніжному скакуні (замість скакуна досить добре підійде автомобіль представницького класу). По ходу казки заспівайте для неї кілька пісень про кохання. Для цього вам знадобляться мінусовки - це такі фонограми без голосу. Зверніться в будь-яку звукозаписну студію, і для вас виготовлять мінусовки на будь-яку композицію.

А якщо ви володієте достатнім терпінням, то потрібні вам фонограми ви зможете знайти і в Інтернеті. Подбайте про те, де і як ви встановите музичне обладнання . Співайте тільки в тому випадку, якщо ви вмієте це робити, чуєте музику і відчуваєте ритм. Інакше ви зіпсуєте все враження від свята, тому що спроби співати людину, яка не потрапляє ні в одну ноту, виглядають жалюгідно і смішно .

Обов'язково розробіть сценарій вашої казки, в якій кожна дія буде розписана буквально по хвилинах. Інакше якісь моменти можуть затягнутися, і ви просто не встигнете дістатися до щасливого фіналу .

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт