Feedback

Вам і не снилося. Подарунок на день народження

09.10.2020 208

Як збудоражити уяву дівчини? Треба зробити те, чого раніше для неї ніхто не робив. Красиві речі і витончені прикраси - це прекрасно. Але що подарувати дружині на день народження 30 років, щоб всі її подруги заздрили? У цьому допоможуть творчі подарунки з фантазією: 30 шикарних великих троянд на довгій ніжці. Фото з таким розкішним букетом підірве інстаграм та інші інтернет-майданчики, де дівчата коментують знімки один одного. Цим ви потішите жіноче марнославство і утвердитесь в ролі кращого чоловіка в очах її подружок. Оригінальний торт з зворушливим поздоровленням і фігурками, що символізують вашу любов. Ікебана, прикрашена грошовими купюрами. Важливою умовою повинно бути, щоб дружина витратила ці гроші тільки на себе. Листівка у вигляді графіті на стіні, повз яку вона часто ходить. Найміть граффіста, який зможе красиво і ефектно зобразити вашу дружину. Цей публічний шедевр стане гучним визнанням в ваших почуттях. Упакуйте подарунок в коробку з живими метеликами. Коли улюблена відкриє його, випробує приємне здивування від такої незвичайної задумки. Прикрасьте квартиру пелюстками троянд, кульками і маленькими сердечками з компліментами. Нехай, прийшовши з роботи в свій день народження, дружина відчує вашу щиру турботу і бажання її порадувати. Замовте для судженої картину на полотні з її зображенням. Джерелом виберіть кращу фотографію, де вона сама собі подобається.
Не бійтеся перестаратися в прагненні приємно здивувати дружину ювілейним сюрпризом. Ваші старання змусять її поглянути по-новому на ваші відносини, які стануть ще міцнішими і ближче.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт