Feedback

Рецепт ідеального подарунку для дружини

09.10.2020 193

Це сто років тому бальзаківський вік вважався періодом занепаду. Сучасні ж дівчата, переходячи тридцятирічний рубіж, сповнені зухвалих планів, прекрасно виглядають і хочуть отримати від життя все найцікавіше. Вони не обмежуються турботами про сім'ю та дітей, прагнуть самореалізуватися в професії, творчості та інших сферах. Перш ніж вирішити, що подарувати дружині на ювілей 30 років, нагадайте собі, що в першу чергу вона приваблива дівчина і неординарна особистість, а вже потім любляча дружина і мати. Інгредієнтами карколомного презенту, який приведе її в захват, стануть: Ваша чуйність щодо її бажань і мрій. Не треба прямо питати її: «Кохана, що ти хочеш на день народження?» Просто уважно слухайте і запам'ятовуйте, що вона говорить. Ідея народиться сама собою. Винятковість і важливість, яку ви зможете підкреслити своїм подарунком. Ефект несподіванки. Тримайте до останнього моменту в таємниці свій сюрприз. Цим ви підігрієте її інтерес. Неймовірне. Зробіть те, чого від вас чекають найменше. Наприклад, якщо вам не властиві романтичні пориви і сентиментальні вчинки, напишіть дружині привітання у віршах власного твору. Делікатність. Жінку легко образити, а улюблену - подвійно. Намагайтеся не зачепити хворі для неї теми. Наприклад, дружина безуспішно бореться із зайвою вагою, в такому випадку не варто дарувати велотренажер або коригуючий білизна. Ви ж не хочете потрапити в жіночий гнів?

І ще один цінний компонент - чоловіча щедрість, яка бентежить дівчат. Забудьте про кредити і фінансові проблеми, які поступово все одно зважаться. Ювілейне подія не терпить дріб'язковості. Знайдіть можливість гідно привітати дружину, вона буде цінувати це довгі роки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт