Feedback

Як провести День святого Валентина

11.02.2014 468

Цього року день св. Валентина випадає не на вихідні дні, тому основні урочистості доведеться проводити ввечері, адже не у всіх є можливість взяти вихідний серед робочого тижня. Тим не менше, і решту дня можна провести дуже цікаво і романтично.

Можна влаштувати для коханої день сюрпризів, зберігаючи головний подарунок на вечір. А ввечері можна влаштувати романтичну прогулянку на автомобілі по місту.
Але це все буде ввечері, а сюрпризи для коханої потрібно починати дарувати з ранку. Встаньте раніше за неї на кілька хвилин і підготуйте перший сюрприз у ванній. Напишіть на дзеркалі привітання з Днем всіх закоханих і додайте підказку, що далі їй потрібно йти на кухню.

Природньо, на кухні її повинен чекати приготований вами сніданок. Адже яєчню приготувати ви зможете? А якщо ви поставите на сковороду формочки для печива у вигляді сердечок і розіб'єте яйця в ці формочки, у вас вийде спеціальна яєчня до дня Святого Валентина.

Покладіть до кишені її пальто, в її гаманець, в сумку записки з зізнаннями в коханні. Протягом дня вона буде знаходити ці ваші послання і думати про вас з теплом і любов'ю. Ну а в другій половині дня по телефону або в листі електронною поштою натякніть їй на те, що ввечері її чекає особливий сюрприз.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт