Feedback

Романтика і креативність

08.10.2020 181

Романтика у відносинах актуальна для пари з будь-яким стажем сімейного життя. А Новий рік - прекрасний привід нагадати про свої почуття коханій.
Зірка. Мрія багатьох жінок - щоб для неї з неба дістали зірку. Це можна влаштувати. Сьогодні пропонуються сертифікати, що підтверджують право володіння тією чи іншою зіркою. У сертифікаті позначені її координати і ім'я, яке можна присвоїти самостійно. Так чому б не назвати зірку на честь коханої?
Прикраса. Тільки це має бути не черговий ланцюжок, а щось інше. Наприклад, незвичайним подарунком дружині на Новий рік можна вважати сережки вигадливої ​​форми, якщо дружина цінує сучасне мистецтво, або підвіску у вигляді велосипеда для любительок активного відпочинку.
Світлина. Знімок повинен бути нанесений на щось,чим дружина буде користуватися: на кухоль, футболку, диванну подушку і т.п. Ще один презент з фото - рамка, зроблена своїми руками, а в ній - перша спільна фотографія.
У деяких випадках доречні нематеріальні подарунки або так звані подарунки-враження. Але ці сюрпризи влаштовують тим жінкам, яких вже складно здивувати якоюсь річчю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт