Feedback

Всі ми родом з дитинства

01.10.2020 441

Статусні подарунки не завжди володіють емоційною складовою. Якщо є бажання подарувати більш душевний презент, слід прислухатисявнутрішнього голосу. Напевно є річ, яку чоловік хотів отримати з самого дитинства, але в силу певних обставин, так і не дочекався. Спробуйте покопатися в спогадах чоловіка і вивудити необхідну інформацію. Якщо таких даних не знайдеться, завжди корисно дарувати предмети для занять спортом або відпочинку на природі.

Розбудити шибеника, який сидить всередині чоловіка, допоможуть: багатофункціональний намет для всієї родини; спортивний інвентар: футбольний м'яч, тенісні ракетки або волейбольна сітка; колекція іграшкових солдатиків; радіокеровані транспортні засоби; гра в настільний футбол; гаджети: від сучасних пристосувань до автомобіля або персонального комп'ютера, до планшета і нової моделі смартфона; якісні навушники; подарунок-враження: запис на курси екстремального водіння, навчальні уроки з дайвінгу, стрибок з парашутом, політ на параплані, стрибки на батуті або політ в аеротрубе; справжнє полювання на лісового звіра; участь в захоплюючому квесті або інтерактивної детективній грі; ігрова приставка; відвідування аквапарку або боулінгу; домашній кінотеатр з 3D-окулярами; гітара або будь-який музичний інструмент, на якому чоловік мріяв грати в юності; парубочий з друзями на природі або в улюбленому барі; спонтанна вилазка в гори.

Допоможіть чоловікові відкрити себе заново. Покажіть, що, незважаючи на солідний вік, в ньому все ще горить той невгамовний дитячий вогонь, який підштовхує на пошук пригод та нових відчуттів! Будьте впевнені, цей заводний хлопчисько буде тільки радий таким оригінальним подарункам.

Зламайте усталений стереотип і почніть ранок з кави в ліжко або святкового сніданку. Забудьте в цей день про тапочки, домашній халат або бігуді на волоссі. Будьте яскравою, красивою, ошатною та лагідною: чоловіки люблять очима! Він повинен пишатися своїм вибором і отримувати задоволення від спілкування з коханою дружиною.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт