Feedback

5 ідей бюджетних подарунків для чоловіка на день народження

01.10.2020 308

Коли фінанси співають романси, а порадувати чоловіка в ювілей хочеться, на допомогу приходить творче мислення! Як здивувати кохану людину в його свято, не витративши багато грошей: Зробіть своїми руками сертифікат: 10 бажань, якими чоловік зможе скористатися в будь-який зручний для нього час. Наприклад, попросить відпустити на риболовлю з друзями, коли ви не в настрої. Або приготувати його улюблене блюдо, яке зазвичай ви робите рідко. Організуйте власний логічний квест. Сховайте символічний подарунок і приготуйте підказки, за якими чоловік його буде шукати. Наприклад: вранці в день народження мовчки передаєте записку, в якій написано - «шукай сюрприз на 50-й сторінці улюбленої книги». А в книзі вже інша вказівка. І так далі. Зв'яжіть власноруч светр, сорочку. Але за умови, що вмієте в'язати. Цінність такого предмета саме в тому, що ви вкладаєте частинку своєї душі. Люблячий чоловік оцінить витрачений час і порадіє.
Влаштуйте романтичну вечерю для двох. Відправте дітей до бабусі, зніміть номер в готелі, прикрасьте кімнату свічками. Бажано не робити цього в будинку - саме атмосфера випадкової зустрічі в готелі додасть емоцій і драйву. Такий варіант хороший в тому випадку, якщо вам рідко вдається проводити час наодинці. Виконайте його сексуальну фантазію, про яку він давно мріяв, але ви були проти. Секс на даху, рольові ігри, іграшки з магазину для дорослих - простір уяви не обмежений.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт