Feedback

Оригінальні подарунки на на 25 років

30.09.2020 158

У 25 юність закінчується, але багато чоловіків залишаються хлопчаками в душі до самих сивин. У цьому віці чоловік може почати грати в комп'ютерні стрілялки або попросити купити йому радіокеровану іграшку. Знаючи переваги чоловіка, можна легко вгадати з подарунком для нього.
Міні пивоварня. Такий презент дозволить дружину пити смачне пиво власного виробництва. Міні-бар у вигляді глобуса, паровоза і інших оригінальних речей стане корисним і незвичайною прикрасою інтер'єру. Незвичайний будильник.
Втікаючий, гучний, літаючий будильник буде радий отримати представник сильної статі, яким важко прокидатися під стандартний сигнал будильника.
Настільний футбол або хокей. Цей сюрприз може оцінити не тільки чоловік, але і його друзі. Квитки на концерт улюбленої групи. Якщо ви знаєте, що чоловік обожнює творчість сучасної групи, можна ознайомитися з графіком її гастрольного туру та придбати квитки на концерт, який пройде найближчим часом.
Квадрокоптер. Багато чоловіків різного віку без розуму від подібних речей.
Вихованець. Якщо улюблений мріє про домашню тваринку, то можна подарувати йому міні-свиню, яку-небудь рептилію або акваріум з піраньями. Головне, щоб у чоловіка було бажання завести вихованця, тільки тоді сюрприз порадує іменинника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт