Feedback

Подарунки «в тему» для чоловіка на день одруження

29.09.2020 227

​​Поетичні назви весільних річниць складалися історично. Тому, розраховуючи, що подарувати чоловікові на річницю весілля, варто врахувати традиційні особливості шлюбного ювілею. Перша річниця називається ситцевою, раніше на неї чоловік отримував хустинку або сорочку. Що подарувати чоловікові на річницю 1 рік може сучасна жінка? Будь-який текстиль: білизна, термобілизна, сорочку, футболку з оригінальним принтом, чемодан шкарпеток, светр, джинси, краватка, рукавички, банний халат, подушку з фото

Дерев'яне весілля - п'ятиліття сімейного життя. Вибір, що подарувати чоловікові на річницю 5 років, широкий: люлька, шкатулка для сигар, брелок, настільний набір, краватка-метелик, окуляри, запонки і годинник з дерева, інструменти для роботи по дереву.

10-річний ювілей носить назву олов'яного весілля. Набір олов'яних солдатиків, келих або кухоль, шахи з олов'яними фігурками, фляга, медаль, монетка, запонки, ложки - доречні ідеї, що подарувати чоловікові на річницю 10 років. 15 років шлюбу - скляний ювілей. Винуватець торжества зрадіє чашці з рельєфом, фото в кристалі, світильник 3D, чарках з підсвічуванням.

20-річний шлюб - привід відзначити порцелянове весілля і подарувати фарфоровий електричний самовар з чайником, кухоль, лампу з абажуром, колекційну фігурку.

30 років сім'ї - узятий рубіж перлового весілля! Вразив чоловіка запонками або шпилькою для краватки з перлами, годинами, портсигаром, запальничкою, тростиною, колекційною зброєю з інкрустацією перлами або перламутром.

40 років - рубінове весілля. Дружина може купити червоне вино, брелок з червоними каменями, червоний галстук, светр, халат, плед, стіл червоного дерева, годинник з рубінами.

50 років - золоте весілля, яке доводить фортеця шлюбу. Чоловік оцінить золоті запонки, годинник або перстень, злиток золота, акваріум із золотими рибками, золоту карту клієнта спортивного клубу. Подарунок на річницю не зобов'язаний бути багатим - важливо, щоб він був обраний з любов'ю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт