Feedback

Приклади подарунків на день народження що виражають турботу

11.09.2020 329

До покупки ювілейного презенту краще підготуватися заздалегідь, не пізніше, ніж за місяць до святкування, адже привід неабиякий. Подумайте, яким сферам життя обранець надає великої ваги: ​
кар'єра і визнання в професійному середовищі;
господарство і пристрій побуту; хобі та колекціонування;
прагнення до саморозвитку та особистісного росту;
отримання нових вражень. Навіть різнобічна людина має пріоритети, які становлять для нього найбільшу важливість. Ви можете допомогти йому в реалізації якихось планів і ідей, у втіленні задумів, які були відсунуті на далеке «потім». Наприклад, чоловік давно хотів освоїти іноземні мови. Подаруйте йому сертифікат на курси італійської або французької, допоможіть зробити закріпленню англійської, найнявши особистого репетитора. А може, він все не знаходив часу, щоб навчитися грі на гітарі? Подаруйте інструмент, а заодно і самовчитель. Або запишіть на заняття з викладачем по музиці.

Працівникові розумової праці не зайвим буде час від часу розминатися. Для цього підійде компактний тренажер типу степпера. Він не займе багато місця в кабінеті, зате допоможе зберегти міцне здоров'я і відволіктися від нервової роботи.

Якщо чоловік трудоголік і цілими днями проводить в офісі або на виробництві, для нього великою радістю стануть речі, які поліпшать умови на роботі. Замовте комфортне шкіряне крісло керівника з доставкою прямо на службу і обов'язково в день іменин. Таку турботу оцінить не тільки ваш коханий, але і його колеги, що буде вдвічі приємніше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт