Feedback

Як відзначають День святого Валентина в Британії

10.02.2014 578

Якщо ви зібралися заміж за британця, і у вашому паспорті вже стоїть віза нареченої до Англії, то вам потрібно знати деякі традиції країни, яка стане вашою новою батьківщиною. Зокрема, потрібно знати, як у цій країні відзначають свята, наприклад, День Святого Валентина, яке вважається святом усіх закоханих. Його активно відзначають усі закохані - і ті, хто збирається одружитися, і ті , хто вже багато років перебуває у шлюбі.

У Великобританії це свято відзначається з великим ентузіазмом. У День святого Валентина англійці дарують своїм коханим квіти, шоколад, листівки і маленькі подаруночки. Втім, це робиться в усіх країнах, де вшановують це святого. А ось саме для Великобританії властива традиція виконання дітьми пісень, присвячених цьому дню. Дітей щедро обдаровують солодощами, монетами та подарунками. Ще цього дня в Великобританії печуть особливі святкові булочки з родзинками, кмином або сливами .

Незаміжні дівчата в цей день ворожили. Напередодні свята потрібно було приколоти чотири лаврових листа по всіх кутах подушки і з'їсти яйце, густо посипане сіллю. Якщо все це виконати, то у сні обов'язково присниться суджений.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт