Feedback

Подарунок творчому чоловікові на день народження

09.09.2020 382

Як вибрати подарунок чоловікові, який занурений з головою в творчість? Такі люди, як правило, дуже чутливі до прекрасного і цінують оригінальність. І подарунок для них потрібен відповідний. Художник, фотограф, дизайнер. Часто буває і так, що чоловік поєднує відразу 2 або навіть 3 ці професії. Йому знадобляться інструменти і матеріали для написання картин, графічний планшет, клавіатура для роботи в Photoshop, рамки для фото (найкраще вибрати кілька в одному стилі, але різного формату), штатив для фотоапарата і т.д. Також людям, які захоплюються або всерйоз займаються образотворчим мистецтвом (в будь-якому його прояві), стане в нагоді сертифікат на відвідування цікавого майстер-класу або підписка на тематичний журнал.
Музикант. Якщо все життя чоловіка пов'язане з музикою, то у нього напевно вже є все необхідне. Однак це не означає, що йому нема чого подарувати. Наприклад, гітаристу завжди потрібні струни, тому що це витратний матеріал, а духовикам - спеціальне масло для інструменту. Оригінальним подарунком на Новий рік чоловікові, що захоплюється музикою, стане рідкісна книга про його улюбленому жанрі або виконавця, а також раритетне видання якогось альбому або синглу. Хореограф, танцюрист. Мабуть, найвдаліший новорічний подарунок чоловікові, який займається танцями, - зручний одяг і взуття. Підібрати таку можна в спеціальних магазинах. Стануть в нагоді і різні аксесуари типу гелевих вкладишів в кросівки і навіть професійна декоративна косметика (наприклад, для артистів балету). Підбираючи подарунок для творчої людини, треба пам'ятати, що найголовніше для нього - натхнення, тому річ неодмінно повинна його надихати. Якщо в голову так нічого і не прийде, то допоможе сертифікат в спеціалізований магазин, але вручати його краще в красиво оформленому конверті з оригінальною написом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт