Feedback

Нематеріальні подарунки для чоловіка

08.09.2020 290

У чоловіка є все необхідне для роботи? Нещодавно він придбав новий смартфон, оновив ноутбук і планшет. А до свого хобі чоловік ставиться настільки з повагою, що вважає за краще купувати самостійно все, що йому потрібно. Що подарувати на день народження в такому випадку? Залишаються тільки сюрпризи або так звані «нематеріальні подарунки».

Сюрпризи організовують самостійно або звертаються до професіоналів. На сьогоднішній день існує досить велика кількість фірм, які пропонують:
екстремальне катання на сноуборді, снігоході і гірських лижах;
стрибок з парашутом;
сеанс екстремального водіння;
політ на параплані;
пілотування літака або вертольота;
кінна прогулянку;
всілякі майстер-класи;
аранжування і запис пісні у професійній студії звукозапису та ін.
Можна зробити такий незвичайний подарунок чоловікові на день народження, сплативши відповідну послугу в спеціальній фірмі. Але деякі влаштовують сюрпризи самостійно. Наприклад, організовують побачення в незвичайних місцях або квест по всьому місту або району, щоб чоловік весь день виконував різні завдання, а ввечері прийшов на вечірку, присвячену йому. Чи буде подарунок на день народження чоловіка дорогим або бюджетним, замовленим, купленим або зробленим своїми руками - не так уже й важливо. Набагато важливіше, щоб чоловік зрозумів, що він дорогий своїй половині, що дружина довго і ретельно готувалася до свята, вибираючи з усіх варіантів сюрпризу той, який сподобається саме йому.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт