Feedback

Подарунки-враження на день Cвятого Валентина

03.09.2020 359

Є і зовсім особлива категорія подарунків, їх не помацати руками і не поставити на поличку. Але вони доставляють не менш, а іноді навіть і більше задоволення, ніж матеріальні презенти. Це подарунки-враження. Варіацій їх існує безліч, а вибір залежить від переваг і темпераменту хлопця, а також від того, як ви любите проводити час разом. Так як День Святого Валентина - це романтичне свято, то краще, якщо в якості презенту ви виберете парне враження, на двох, але таке, яке б сподобалося вам обом. Хорошим варіантом на це свято буде:
Романтична вечеря. Ви можете підготувати її самостійно: прикрасити стіл і приготувати улюблені страви для другої половинки. І не забудьте про десерт. Або ж запросіть хлопця в ресторан, кафе або інше місце, де можна влаштувати романтичну вечерю.
Ніч в готелі. Подорожі та готелі самі по собі романтичні, тому якщо ви виберетеся хоча б на одну ніч кудись з коханим, то це стане чудовим сюрпризом і незабутнім святом для вас двох. При цьому необов'язково залишати межі рідного міста, милий готель ви знайдете і в рідних краях. Ті, хто мають у своєму розпорядженні і фінансами, і вільним часом можуть відправитися в заміський готель на всі вихідні і влаштувати романтичний уїк-енд.
Сертифікат на парні спа-процедури. Похід в спа-салон - це чудовий спосіб позбутися від втоми і зігрітися в зимовий день. Крім того, це відмінна можливість провести час удвох. Вибирайте парні програми достатньої тривалості (не менше 1,5 годин). У багатьох спа-салонах можна принести з собою напої та закуски, тому підготуйтеся заздалегідь і захопіть ще й частування.
Відвідування квест-кімнати. Спільна пригода начебто проходження квесту викликає сплеск адреналіну і загострює відчуття. Після такого проведення часу ви відчуєте особливу близькість.
Квитки на подію: в кіно, на концерт, в театр або на виставку. Активні враження. Якщо спокійні заняття вам обом не до душі, рушайте в зимові сафарі на снігоходах, в собачій упряжці. Якщо на вулицю вибиратися не хочеться, розгляньте варіант польоту в аеротрубі, картинг або похід на роллердром. Вибираючи, чим порадувати свою другу половинку, думайте насамперед про те, що йому може сподобатися. Іноді дівчата роблять помилку, зупиняючись на тому презенті, який хотіли б отримати самі. Тому навіть якщо ви давно мріяли навчитися малювати аквареллю або ліпити квіти з полімерної глини, це не означає, що варто йти разом на такі майстер-класи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт