Feedback

Як провести день закоханих

10.02.2014 613

Ось і наближається романтичне свято під назвою День закоханих? У цей день кожній закоханій людині дуже хочеться приділити особливу увагу своїй другій половинці. Перед багатьма постає питання, що стосується свого проведення часу. Як найкраще провести День Закоханих? Що вдягнути? Що приготувати? Ось основні питання, над якими роздумують всі закохані парочки.

Багато сучасних дівчат купують відверті сукні, роблять гарний манікюр, фарбують волосся, роблять пірсинг і татуаж різних частин. Сьогодні дуже модно робити татуаж губ з розтушовуванням, відгуки про який лише позитивні. Також дівчата роблять нарощування волосся і вій. Дівчата намагаються бути на висоті, виглядати бездоганно, щоб можна було звести свого коханого з розуму .

Починати підготовку потрібно з самого ранку. Потрібно підняти настрій своєму коханому, щоб він був налаштований на романтичний вечір.

Потрібно приготувати вишуканий сніданок, який повинен бути оформлений незвично, дуже красиво. Разом з сніданком бажано подарувати коханому «валентинку» з оригінальним привітанням. Також в цей момент можна подарувати своєму чоловікові подарунок.

Постарайтеся цей день провести разом. Можна погуляти по парку, покататися на ковзанах, лижах, з'їздити до річки і в ліс, сходити в кіно і т.д.

Після прогулянки можна відправитися в кафе, де можна буде замовити смачну вечерею, чи просто тістечка з коктейлями і т.д. За вечерею можна повеселитися, розповісти цікаві історії, згадати перші хвилини свого знайомства і т.д.

Не забувайте, що День закоханих є святом полум'яної любові, романтики, ніжності ! Постарайтеся в цей день відкласти всі свої справи, присвятивши себе своїй рідній коханій людині. Не забувайте, що від проведеного часу залежатимуть Ваші подальші відносини.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт