Feedback

Подарунок хенд-мейд для коханого хлопця

19.08.2020 573

Якщо ви не знайшли потрібну річ в магазині, виручать подарунки коханому на день народження зроблений своїми руками:
Вишитий портрет. Вимагає посидючості і дизайнерських навичок для складання схеми. Просту схему ви можете намалювати самі. Якщо ж ви задумали вишити портрет з фотографічною точністю, замовте розробку схеми у дизайнера.
Обладунки у виконанні коваля дуже дорога забаганка. Навіть один лицарський шолом обійдеться недешево. На допомогу приходить шкіра, пряжа та інші підручні матеріали. Зв'яжіть або зшийте своєму лицареві одяг в середньовічному стилі. У довгому плащі з капюшоном можна хизуватися вдома, уявляючи себе героєм фентезі або історичної епохи. Та й зшити такий плащ зовсім не складно. Шкарпетки в подарунковому світі - табу. Але це не означає, що зовсім варто відмовлятися від подарунку носків. Тільки в'язати шкарпетки краще з цікавим забарвленням, наприклад, з логотипом спортивної команди. Так само можна зробити шкарпетки у вигляді улюбленої тварини хлопця. Джинсовий рюкзак з нашивкою. Раніше подарунки своїми руками були популярні з-за дефіциту. У магазині продавали одне і те ж, а хотілося хоч трохи виділитися. Зараз мода знову звернула погляд на ручну роботу, технік стало ще більше. Тому будьте сміливими вигадуйте, будьте креативними і даруйте ні на що не схожий подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт