Feedback

Корисний подарунок для брата

13.08.2020 287

Чоловіки цілком справедливо вважають за краще, щоб подарунки приносили користь. Інакше навіщо вони потрібні? Чи не пил же по кутах збирати.
Є чудові сувенірні пляшки з шкіряними вставками, з гравіюванням, з рельєфним візерунком в стилі мілітарі, фляжки-каністри. Така фляжка стане в нагоді і в поході, і на будь-якому пікніку. А на додаток можна прикласти до пляжки набір стопок, щоб зігріватися з друзями на природі.
Портмоне для документів і грошей з натуральної шкіри. Але краще уточнити, в якій кишені брат носить гроші: якщо в нагрудній, підійде маленьке розкладне портмоне, а якщо в сумці - широке.
Набір викруток з підсвічуванням. Цей подарунок стане в нагоді завжди: на випадок поломки будь-яких речей від електроприладу до дитячої іграшки. Без такого набору чоловік як без рук.
Багатофункціональний ніж. Наприклад, швейцарський ніж Victorinox, в якому є все: від викрутки до шила. Є й менш дорогі еквіваленти, але тут важливо і якість, адже ваш подарунок буде проходити випробування у складних умовах. Непоганим вибором буде і іменний ніж з гравіюванням. Корисний презент брат точно оцінить по достоїнству і буде задоволений.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт