Feedback

Подарунок для душі дідусеві

07.08.2020 205

Ніщо не замінить солодких спогадів про час, проведений в лоні сім'ї. Існує безліч способів зробити день іменинника незабутнім, вручивши йому сюрпризи:
Фотоальбом «Моя сім'я». На його формування знадобиться деякий час і пошук відповідних фотографій, зате задоволення від презенту отримав не тільки іменинник, а й його укладач.
Светри, футболки або кепки з написом «Кращий у світі дідусь». Кожен раз, коли ювіляр буде одягати одяг з таким милим його серцю присвятою, його губи мимоволі чіпатиме посмішка розчулення.
Настінний годинник з фотографіями членів сім'ї. Люди поважного віку краще за всіх знають ціну часу. Дивлячись на годинник із зображенням улюблених людей, вони будуть не тільки усвідомлювати швидкоплинність кожної хвилини, але радіти, що проживають життя в колі улюблених людей. Квитки на спільний похід в театр. Дідусь завжди оцінить час, проведений з онуками. Перед театром можна зайти в улюблене кафе іменинника або прогулятися разом по парку.
Щоб зробити день ювіляра насиченим позитивними емоціями, продумайте його від початку до кінця: не варто чекати вечірнього сімейного застілля, зайдіть до іменинника з ранку на ранкову чашку чаю або запросіть на післяобідню прогулянку. Адже найголовніший подарунок, який можна вручити дідусеві, - це увага!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт