Feedback

Оригінальні подарунки свекру на день народження!

04.08.2020 652

Наявність у свекра почуття гумору дозволить значно розширити список можливостей, що подарувати свекру на день народження недорого. Підтяжки або краватку з оригінальним принтом - наприклад, хрестиками-нулики, вусами Пуаро, персонажами дитячих мультфільмів - підійдуть людині з яскравою манерою одягатися. У валяних тапочках зі смішною пикою свекру буде затишно і тепло, бонусом стане гарний настрій. Ретро-трубка для смартфон дозволить своєму власникові добре чути співрозмовника і привертати до себе доброзичливу увагу.
Рукавички для айфона, що світяться в темряві, дасть можливість зіграти вдалий жарт з перехожими або друзями. Набір «п'яних склянок» викличе дружний регіт за столом. Каска або пояс для справжніх любителів пива з власниками для склянок або кишеньками дозволить насолоджуватися улюбленим напоєм, залишаючи руки вільними. Власноруч намальований комікс з життя винуватця торжества. Щоб подарунок не образив батька чоловіка, намагайтеся в жартах не переходити на особистості. Веселі сюрпризи до дня народження - безцінні. Смак і почуття міри дозволять дарувальнику створити пам'ятні та оригінальні презенти.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Вітання з днем народження свекру, в якому знаходиться 32 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт