Feedback

Недорогі подарунки для мами на ювілей 60 років

31.07.2020 473

Шістдесятирічний ювілей зазвичай святкується з розмахом, і діти намагаються подарувати мамі щось справді цінне. Але ситуації бувають різні, і навіть з невеликою сумою вийде купити щось і корисне, і цікаве, і що буде красиво виглядає. З недорогих подарунків можна подарувати мамі на 60 років щось з наступного списку:
Силіконові аксесуари для кухні. Їх можна купити поштучно і сформувати свій набір: лопатки, прихватки, щипці, лист для запікання, форми всіх видів і розмірів і багато іншого. З таким обладнанням нічого не прилипає, не пригорає і миється миттєво.
Квітка в горщику. Красива орхідея, фіалка незвичайного кольору, лимонне деревце, пальма або що завгодно, - в будь-якому квітковому магазині точно знайдеться те, чого у мами ще немає на підвіконні. А більшість мам із задоволенням займаються кімнатними квітами!
Банний набір. Дивіться самі - пухнастий рушник і набір з кремів, гелів, піни, або банний халат і крем, ідей багато. Бажано все ж щось цікавіше, ніж те, що пропонують масові магазини косметики, але тут вже можна відштовхуватися від бюджету.
Рукавички, шапка, шарф. Стильні аксесуари завжди до речі, і стануть в нагоді в холоди. Просто щоб урізноманітнити наявний гардероб і надіти щось модне і цікаве. У 60 років мами ще цілком собі модниці і їм подобається міняти аксесуари і виглядати по-новому.
Презенти своїми руками. Може бути, ви можете вишити картину, змонтувати фільм з дитячими фото іменинниці, написати вірш або навіть виконати пісню. Хтось уміє в'язати, хтось - працювати з деревом. Мам буде приємно, що ви намагалися для неї.
Завжди вдалий варіант недорогого подарунка для мами - спечений на її 60-річчя торт.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт