Feedback

Подарунки від дочки на ювілей 60 років

31.07.2020 307

Дочка може вибрати для мами на ювілей жіночі презенти для краси і для догляду за собою. Щось нове і цікаве, або явно дорожче, ніж те, що іменинниця купує для себе сама.
Косметика догляду за обличчям. Якісні креми для зволоження і омолодження шкіри, але тільки краще не мас-маркет, а щось дійсно дороге і якісне, ефективне. Мама буде вдячна!
Декоративна косметика. Багато жінок в 60 років ще цілком активно фарбуються, наносять макіяж. І дочка може купити якісну туш, палетку дорогих тіней, а може - і люксову помаду, якщо впевнена, що відтінок сподобається.
Сумочка. Легка, містка, з кишенями і досить м'яка. Бренд не так важливий, а ось якість шкіри має значення. Мама буде користуватися їй щодня, і згадувати про ту, яка вручила презент.
Парасолька. Мами часто економлять на собі, купуючи парасольку простіше, і вона швидко ламається або просто виглядає не дуже. Виберіть якісну річ неяскравого відтінку, або навпаки - в залежності від маминого стилю, і це буде вдалий подарунок на довгі роки.
Похід в СПА або салон краси. Сертифікат краще дарувати на двох і піти разом з мамою, інакше вона може соромитися і буде відкладати. А так вона проведе час з дочкою і заодно приведе себе в порядок або просто розслабиться на масажі.
Дочка може скласти для мами кошик з косметикою, - виберіть різні засоби і красиво упакуйте - вийде дуже ошатно, і відразу кілька подаруночків в одному.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт