Feedback

Презенти від сина на ювілей 60 років

31.07.2020 317

Дорослий син на 60-річчя мами може подарувати щось із сучасної побутової техніки, вибрати надійну і практичну річ, допомогти розібратися з функціями.
Соковижималка. Якщо у мами є старенька і галаслива, можливо, вона буде рада нової моделі, яку легко мити. Пити свіжовичавлені соки корисно в будь-якому віці, і особливо - коли потрібні вітаміни і потрібно зміцнити здоров'я.
Планшет. Мама зможе з нього читати, шукати майстер-класи і рецепти, спілкуватися в месенджерах з усіма родичами і знайомими, а якщо є внуки - їй буде особливо цікаво його освоїти. Тільки потрібно буде навчити її, виділивши на це час.
Кольоровий принтер. Як варіант - МФУ з ксероксом і сканером. Можна буде роздруковувати рецепти і тексти, щось відсканувати, і зробити копію, не виходячи з дому і не звертаючись до центрів друку. Дуже зручно!
Робот пилосос. Неймовірно практичний презент, так як у мами вже може боліти спина для прибирання, та й хочеться відпочити, а не наводити порядки. Якщо є домашні тварини - однозначно це один з найкращих варіантів подарунка.
Пульсометр, тонометр, фітнес-браслет. Гаджети, які можна носити з собою, стежити за своїм здоров'ям, контролювати пульс і тиск. Є дуже компактні тонометри, які помістяться навіть в дамську сумочку і майже нічого не важать.
Подумайте, можливо, варто оновити побутову техніку, об'єднавшись з іншими родичами. Дата серйозна, і презент може бути досить істотним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт