Feedback

Що подарувати мамі на 65 років з домашньої техніки

16.07.2020 223

Все основне, швидше за все у мами, є, проте можна на день народження їй підібрати зручні і корисні презенти із побутової техніки.
Пральна машина з функцією сушки. Полегшує життя багатьом. Не потрібно тягати і розвішувати важку постільну білизну, особливо, якщо мотузки знаходяться високо і руки втомлюються.
Морозильна камера. Те, що треба для дачі або навіть для масштабних домашніх заготовок. Мама зможе обійтися мінімумом консервації, і весь холодний сезон готувати їжу зі свіжозаморожених влітку овочів, фруктів і ягід.
Робот пилосос. Або просто потужний, очищуючий шерсть і миючий поверхні. Щоб прибирання було максимально просто. Сподобається мамі, яка живе активним життям. Якщо мама обожнює сама відмивати все до блиску, робот-пилосос їй не потрібен.
Посудомийна машина. Якщо сім'я велика, мама любить приймати гостей, або на свята з'їжджається безліч онуків, посудомийна машина однозначно порадує. Є жінки, які щиро не люблять мити посуд. Якщо мама з таких - посудомийка в подарунок на 65 років - підійде.
Газова або електроплита. Плита-то у мами точно є, але в якому вона стані, і коли купувалася? Зламані датчики на духовці, пошарпані ручки, пожовкла поверхня .. Може, прийшов час оновити плиту, і нехай мама користується зручною духовкою з конвекторами і легко включає газ. Вона ж дивиться на цю плиту кожен день, так порадуйте її новою і красивою річчю.
Дрібна побутова техніка для мами в якості подарунка на 65 років, якщо все важливе вже є:
Сушарка для овочів і фруктів. Ще один спосіб запастися вітамінами на зиму.
Кухонний комбайн. Щоб нарізати овочі (особливо в великих масштабах, для заморозки на зиму) швидко і легко.
Хлібопічка. І нехай у мами в будинку буде свіжий хліб власного приготування. Особливо вдалий варіант, якщо мама живе на дачі або в селі, і до магазину далеко.
Мультиварка. У ній можна готувати їжу на пару, запікати без масла, приготувати смачну дієтичну їжу. А ще в ній точно нічого не пригорить, і не треба стояти над плитою.
Телевізор на кухню. Невеликий, просто щоб проводити там час було не так нудно, і можна було не відволікатися від улюблених передач і серіалів.
Якщо в сім'ї кілька дітей, кращий варіант - об'єднати зусилля і гроші і подарувати великий презент від всіх, ніж кілька дрібних.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт