Feedback

Про що варто подумати, вибираючи подарунок для мами на 65 років

16.07.2020 365

65-річчя - зовсім не старість, а в сучасних реаліях - якраз час на пенсії зайнятися собою, своїми будинком, інтересами. Здоров'я, звичайно, може вже підводити, але, в цілому, ще багато чого можна собі дозволити. Нагадуємо, про що слід подумати, вибираючи презент для мами на її 65 день народження.

Чи буде подарунок реально використовуватися? Тобто, чи варто дарувати гарний сервіз або неймовірно теплу і легке ковдру, якщо маму цілком влаштовує те, що є, а для сімейного, нехай і урочистої вечері, зазвичай вистачає келихів і тарілок? Або вже забирайте відразу старий чайник і залишайте тільки електричний, щоб він точно використовувався.
Чи освоїть мама всі функції нової техніки? У всіх різний склад розуму, і деякі представниці прекрасної статі в цьому віці відверто побоюються технічних новинок. Вони, звичайно, освоїли пральну машину, а ось чи потрібні 40 програм в мультиварці, або краще взяти щось максимально просте - подумайте.
Як у мами зі здоров'ям? Вона може бути цілком активна, але зір відверто починає підводити, і дрібний шрифт на смартфоні вже незручний. Можливо, варто краще подарувати планшет, там все зручніше, шрифти більші, пальцями потрапляти простіше, очі не так втомлюються, а дзвонити можна і з простого телефону. Або болять коліна, і не варто відправляти маму на курорт, де до моря - сотня крутих сходинок, нехай із прекрасним видом.
Не завжди варто дарувати найдорожчий подарунок. Краще вибрати те, що буде мамі під силу, і те, що їй реально знадобиться. Ви висловлюєте любов не кількістю грошей, а увагою і турботою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт