Feedback

10 найкращих подарків на 55 років для стильної іменинниці

16.07.2020 505

Хорошою ідеєю на день народження для мами стане подарунковий сертифікат в модний бутік, куди ви зможете відправитися з мамою і допомогти їй у виборі вподобаних речей. Такий подарунок дозволить не сумніватися в подарунку і точно знати, що придбаний презент обов'язково сподобається іменинниці, адже вона його буде вибирати сама.
Великий б'юті-кейс з відомими косметичними бестселерами від провідних виробників. Подібний подарунок представляє собою містку косметичку у вигляді скрині з різними засобами декоративної косметики та косметики по догляду.
Дамська сумочка з натуральної шкіри. Перевагу краще віддавати класичним моделям, наприклад, в стилі Chanel. Краще, якщо це буде компактна модель жорсткої форми і традиційного забарвлення: чорно-біла або благородна коричнева.
Підставка для перстнів і інших прикрас. Це може бути красива мідна тарілочка з позолотою, на якій прикраси вашої мами будуть виглядати просто розкішно.
Елегантний клатч для вечірніх образів з декоративною прикрасою ручної роботи, це може бути, наприклад, вишивка або бісер.
Ароматний набір для будинку, що включає дифузор, а також спрей і кілька ароматичних свічок, наприклад, з запахом ранкової кави, лаванди, апельсина, кориці з медом та ін.
Біо-камін, який стане чудовою заміною звичайному каміну. Такий подарунок прекрасно підійде, якщо ваша мама проживає в квартирі. Якщо ж у неї власний будинок, то ви можете оплатити будівництво справжнього каміна.
Керлер для вій - це спеціальний косметичний інструмент, призначений для завивки вій. БЮТі-аксесуар, який повинен бути в косметичці кожної жінки.
Набір одягу для будинку у вигляді теплої піжами-трійки з брюками, майкою і теплою накидкою-тренчем, щоб іменинниця навіть в повсякденному одязі виглядала стильно.
Махровий халат в комплекті з тапочками з іменною вишивкою - відмінний подарунок для жінки, яка цінує свій комфорт і одночасно з цим - гарний зовнішній вигляд.
Красиве дзеркало для макіяжу з професійної підсвічуванням, яке можна буде взяти собою навіть подорож.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт