Feedback

10 найкращих подарунків-емоцій мамі на 55 років

14.07.2020 364

Так звані «емоційні» подарунки - це саме те, що найкраще запам'ятовується і що дозволяє по-справжньому цікаво провести свій День народження, залишивши про нього в пам'яті найяскравіші і теплі спогади.

Відвідування СПА-салону або салону краси. Подбайте про широкий і цікавий іменинниці наборі послуг, який буде включати ваш подарунковий сертифікат. І завдяки вашому подарунку винуватиця торжества зможе прекрасно відпочити і підготуватися до майбутнього святкового вечора.
Урок бальних танців, якщо ваша мама давно мріяла весело провести час і продемонструвати, наскільки вона талановита танцівниця.
Кулінарний майстер клас у відомого шеф-кухаря, як правило, подібні заходи організовуються різними ресторанами.
Пробний урок йоги, щоб іменинниця змогла спробувати себе в цьому модному напрямку.
Сертифікат на сімейну фотосесію у професійним фотографом, з яким іменинниця зможе самостійно домовитись про зручний час фотосесії, коли збереться вся ваша велика і дружна сім'я.
Квитки в театр, музей, на виставу або інші цікаві виступи для майбутнього заходу.
Невелика подорож, наприклад, річковий круїз або поїздка в заміський пансіонат, де можна буде чудово відпочити від повсякденної побутової метушні.
Урочистий вечір-сюрприз, організований вами спеціально на честь Дня народження мами на 55 років, на якому зберуться її найближчі друзі і, звичайно ж, сім'я.
Похід в улюблений ресторан або, наприклад, в ресторан, знаменитий в країні, де вечеря проходить в абсолютній темряві, але в дуже веселій атмосфері.
Сплачений курс розслаблюючих або тонізуючих масажів у професійного масажиста. Відмінний спосіб однозначно догодити з подарунком мамі на День народження на 55 років.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт