Feedback

Ще десять ідей недорогих подарунків для мами на ювілей 50 років

14.07.2020 279

Не завжди цікаві речі коштують дорого. Ідей і варіантів насправді дуже багато, так що не обов'язково обмежуватися стандартними презентами, є дуже багато всього незвичайного і оригінального. Наприклад, такі ідеї:
Гейзерна кавоварка. Набагато зручніше, ніж турка, є як електричні моделі, так і ті, що нагріваються на газовій плиті. Досить небанальний презент для мами. Їй буде цікаво спробувати.
Подарунковий набір меду. Мед - це смачно і корисно, а якщо подарувати відразу кілька баночок з цікавими смаками, мама зможе перепробувати їх всі, порівняти відтінки смаку, визначитися з уподобаннями.
Декоративна диванна подушка. Наприклад, з фотодруком по тканині. Можна вибрати ваше спільне фото або зображення її улюбленої домашньої тварини. Дуже мило, і при цьому відносно недорого.
Флораріум. Схожий на мініатюрний сад в акваріумі або іншої ємності. Вимагає мінімум догляду і виглядає завжди дуже незвично. Мама може взяти його з собою на роботу і поставить на столі - він буде привертати увагу, тому що мало у кого таке є.
Прозора підсвічувальна парасолька. Виглядає дуже незвично, і маму точно буде добре видно ввечері на дорозі.
Банку датського печива. Те саме, цукрове і ніжне, яке продається в круглих жерстяних банках в більшості великих супермаркетів. За смаком точно подобається всім, а потім ще й банку для зберігання різних дрібниць залишиться. Мамі таке подобається.
Органайзер для сумки. Сподобається мамі, у якої багато сумок. Можна буде не перекладати різні дрібниці, а дістати всі органайзери з безліччю кишеньок і відділів і переставити в іншу сумку.
Набір цікавих квіткових горщиків. Нехай мама розсадить всі рослини і її підвіконня буде виглядати красиво і цікаво. Мами правда люблять красиві квіткові горщики, так що якщо вдома є сад на підвіконні, з подарунком ви вгадайте.
Набір кексів під замовлення. На шоколадних «табличках» можна надрукувати навіть фото або написи, маму такий презент однозначно здивує. Навряд чи коли-небудь мамі хтось дарує щось подібне, це подарунок дуже особистий і цікавий.
Книга. Наприклад, книга для запису рецептів, і нехай мама перепише для майбутніх поколінь всі свої фамільні рецепти. І їй самій буде зручно користуватися, і внучці можна буде передати.
Ми запропонували вам цілих 60 недорогих подарунків мамі на 50 років. Сподіваємося, ви зможете вибрати з них щось саме для вашої, найкращої мами на світлі. Скажіть їй теплі слова, подаруйте букет її улюблених квітів, вручите презент, - вона буде рада такому привітанню!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт