Feedback

Підбираємо подарунок на день народження для брата

17.06.2020 598

Якщо брат полюбляє кулінарію, активний відпочинок чи активний спорт, то подарунок на день народження варто обирати відповідно до його життєвих вподобань.
Пристрої для кухні. Чоловікам зазвичай подобаються приналежності для фондю, тостери, блендери, електрошашличниці, мультиварки. Як не дивно, але така техніка входить в список найкращих подарунків братові на день народження.
Все, що допомагає відпочивати вдома: подушка-підголовник, піжама або халат, затишні тапочки, столик, на якому можна розташувати ноутбук, чохол-підставка для планшета.
Елітний алкоголь, а до нього фужери для вина або коньяку, бренді або рому, стакани для віскі або пива. Звичайно, потрібно пошукати красиві вироби, якими іменинник буде користуватися із задоволенням довгі роки.
Міні-бар дизайнерської роботи, в якому приємно зберігати колекційні алкогольні напої.
Приналежності: дорогі сигари, фірмові запальнички і портсигари, х'юмідор, кальян, електронна сигарета.
Фотоапарат, якщо фотографування є хобі чоловіка. Тільки попередньо дізнайтеся, апарати якої фірми цінує іменинник. Недорогим подарунком брату на день народження є в разі такого фотохобі термокружка, що імітує об'єктив апарату.
Рибальське приладдя для рибалки, мисливські «штучки» для любителя полювання.
Комплект для гоління. Хороший презент для володаря вусів і бороди. Даруйте шикарний варіант, будь-який чоловік високо цінує якісні пристосування для гоління.
Щоденник зі шкіри та брендова ручка (наприклад, фірми «Паркер») підходять для чоловіка, що працює в офісі.
Туристична путівка. Здійсніть мрію брата: нехай він відвідає ту місцевість, місто, країну, які давно його тягнуть. Це дорогий презент, можна залучити для його здійснення і батьків.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт