Feedback

Найбільш влучні презенти

16.06.2020 188

Варіанти найбільш влучних презентів для різного віку:
Іграшки (машинки, роботи). Якщо брат зовсім маленький, машинок і роботів не може бути багато. Але є ще чимало ідей презентів для малюків.
Одяг теж можна дарувати маленькому братику, але не нудну: наприклад, футболку з принтом героя мультиків, або кросівки, які світяться в темряві.
Домашній батут. Феєрія захоплення буде забезпечена.
Розвиваючі ігри (і комп'ютерні теж), конструктори, енциклопедії: зараз вибір дуже великий.
Яскраві веселі канцелярські товари для школи.
3D-ручка, що дозволяє намалювати в повітрі тривимірні фігурки.
Відвідування аквапарку, мотузкового парку або парку атракціонів, плавання з дельфінами. Це оригінальні подарунки братові на день народження.
Спортивне приладдя: гантелі, м'яч, домашній тренажер, велосипед, хокейна ключка, тенісна ракетка. Малюкам можна дарувати спортивний куточок в дитячу кімнату зі шведською стінкою, кільцями, канатом, поперечиною, самокат (скейтборд для підлітків).
Гітара. Універсальний подарунок для іменинника, починаючи з підліткового віку, якщо брат хоче навчитися грати на гітарі. До речі, дізнатися про захоплення підлітків легко, якщо переглянути їх акаунти в соцмережах.
Взуття та одяг для спорту. Це можуть бути кросівки для бігу та кімоно, фірмовий спортивний костюм, футбольна форма, засоби захисту при їзді на велосипеді.
Колекція дисків з улюбленими творами, сучасні навушники стануть приємним подарунком для брата, що любить музику.
Рукавички, шарф, шапка. Прекрасний набір для юного або дорослого іменинника святкування. Вибирайте стильні модні речі. Можна придбати для брата також фірмовий светр або куртку.
Гаджети. Зараз смартфони дарують навіть молодшим школярам, ​​не кажучи вже про братів постарше. Нова модель ноутбука, планшета, аксесуари до них є чудовим подарунком. Подаруйте імениннику гнучку клавіатуру, бездротову ергономічну мишку, портативні колонки або інші сучасні девайси.
Автолюбителю презенти до машини, що обожнює: масажна накидка, килимки в салон, спеціальна термокружка в автомобіль, реєстратор.
Намет, складний мангал, шампури, спеціальний рюкзак, похідний посуд знадобляться в поході брату-туристу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт