Feedback

Подарунок для меломана

16.06.2020 587

Вибираючи подарунок братові на день народження 14-15 років, варто враховувати його захоплення. Найчастіше підлітки перевагу віддають музиці або займаються розвитком своїх музичних навичок. Таким молодим меломанам можна подарувати:

ігровий інструмент, на якому він любить грати;
прикольними і захоплюючими виявляться електронні рукавички для гри на синтезаторі;
стереонавушники;
бездротові динаміки;
підставку під mp3 з колонками;
барабанна установка в мініатюрі, для пальців;
флешка з тематичної форми;
навушники-блискавка для плеєра, проблема з їх заплутуванням відпаде надовго;
переносне радіо;
бездротовий караоке мікрофон;
диско куля;
навушники з підсвічуванням;
диктофон.

Найчастіше в якості подарунка дарують гроші. Підлітку їх дарувати не бажано, однак якщо ж він планує придбання дорогої речі і збирає на неї, то можна зробити виняток. Подарувати їх братові на день народження, можна оригінально обігравши. Наприклад, розміняти гроші на дрібні купюри і зібрати з них букет. Другий варіант зробити грошову коробочку, згорнути купюри і обв'язати кожну купюру стрічкою і скласти в оформлену коробочку.
На закінчення хотілося б відзначити, коли виникає питання вибору подарунка брату, насамперед необхідно робити акцент на його захоплення. Якщо ж після довгих роздумів і пошуків ви так і не визначилися з подарунком, поговоріть з іменинником і запитайте, чого б він хотів. Скажіть, що придбали йому презент і нехай він спробує відгадати. Він висловить багато різних ідей, які він би хотів отримати. І залишиться тільки вибрати відповідний під бюджет варіант.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт