Feedback

Подарунок від сестри братові

16.06.2020 367

У день народження для брата хочеться подарувати щось особливе, що запам'ятовуються і чим він буде користуватися і згадувати, що подарунок був зроблений з любов'ю. Гарними подарунками братові від сестри виявляться:

Креативний чохол для його смартфона. Сестра як ніхто знає свого брата, його інтереси і захоплення. Можна вибрати малюнок з улюбленим фільмом, грою або аніме персонажем. Якщо ви володієте умінням, то можна зробити його самостійно. Він приємно здивує і порадує іменинника.
Можна купити хороший шарф, який покаже, наскільки ви піклуєтеся про нього. Вибрати краще стильну модель, яка підкреслить його образ. Або як варіант, зв'язати шарф в подарунок братові своїми руками, також підібравши стильні і модні кольори.
Здивувати може торт на замовлення, виконаний в креативному оформленні. Головне підібрати відповідну тематику смачних ласощів. Якщо іменинник займається спортом, то відмінно підійде торт у спортивному оформленні, для модника можна придумати творче, смішне тематичне оформлення. А для комп'ютерних геніїв можна зробити торт в технічному стилі. Удвічі приємно буде, якщо сестра сама приготує торт.
Сестра завжди знає, що можна подарувати братові на 14-15 років, варто включити фантазію, і прикольні варіанти будуть народжуватись.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт