Feedback

Подарунки для брата за інтересами

04.06.2020 300

Може здаватися, що брат нічим особливо не захоплюється. Приходить з роботи, грає на комп'ютері, іноді вибирається з друзями на пікнік або гуляє з коханою. Проте, чомусь він все ж займається, і якось проводить свій час. Подумайте, що подарувати братові на день народження, на 30 років, з урахуванням того, як він відпочиває і що взагалі робить.

Для меломана - акустична система, переносна колонка (краще - водонепроникна), топові навушники. Як варіант - новий плеєр з величезним обсягом пам'яті і довгим часом роботи.
Для геймера - ігрова миша і клавіатура, ігровий ноутбук (тут, швидше за все, доведеться скинутися всією сім'єю), великий монітор, сувеніри на ігрову тематику (часто вони коштують дуже недешево).
Для спортсмена - спортивні аксесуари, боксерська груша, розумні гантелі (взагалі хіт!), Кардіодатчики, футболка з пульсометром, новий фітнес-браслет. Пошукайте ідеї спортивних гаджетів.
Для фрілансера - комп'ютерне крісло з різними режимами, навушники з гарнітурою, монітор, проектор для клавіатури (буде зручно листуватися з замовниками, правити текст або код, навіть сидячи в кафе).
Для туриста - великий якісний намет, хороший спальник, пальник, зимове спорядження і багато іншого. Часто краще все ж запитати заздалегідь або подарувати сертифікат в магазин.
Для любителя пікніків і дачного відпочинку - складні меблі, стаціонарний або складаний мангал, гамак, надувний диван, сумка-холодильник, речі з магазину для туристів.
Для гурмана і кулінара - електрогриль або електрошашличниця, сертифікати на дегустації, гаджети для кухні (від термометра для м'яса до домашньої пивоварні).

Підказка: спробуйте шукати в пошуку «гаджети для ...», і ви побачите, скільки всього нового і цікавого є. Навіть для рибалок і власників домашніх тварин.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт