Feedback

Подарунки для молодшого брата

04.06.2020 220

Якщо брат або сестра відчутно старші, більш доречним будуть «дорослі», солідні подарунки, тим більше, що привід слушний і дата серйозна. Якщо ви не розбираєтеся в його захопленнях і ніяк не можете придумати, що подарувати братові на день народження 30 років, можна вибрати щось з нашого списку:

Гроші. Цілком доречно, якщо брат молодший вас. Він точно знайде їм застосування, дарувати саме річ зовсім не обов'язково.
Сертифікат в магазин, пов'язаний з його хобі. Ви можете нічого не розуміти в його програмі тренувань, в велосипеді, настільних іграх або туризмі. Але можете подарувати сертифікат, і він сам вибере те, що йому потрібно.
Пристрої і гаджети для автомобіля. Якщо братик автомобіліст відносно недавно, радар-детектор і інші штуки його порадують. А ще - набір для екстреного запуску акумулятора, прилад віддаленого запуску двигуна, комплект нової хорошої гуми і т.д.
Квиток на захід, а краще два. На топовий концерт, музичний або екстремальний фестиваль, важливий футбольний матч, боксерський поєдинок або щось подібне. Чим краще місця - тим крутіше.
Телефон або планшет. А може, розумні годинник. Загалом, нові гаджети, які брат не може собі дозволити. Як варіант, об'єднаєтеся з батьками.

Комп'ютерне крісло. Якщо братик багато часу проводить за комп'ютером або ноутбуком, нехай робить це з комфортом, і спина потім не буде хворіти.

Вам напевно видніше, що саме могло б зробити життя вашого братика комфортніше або цікавіше, вибирайте презент з урахуванням цих факторів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт