Feedback

Подарунки від сестри для брата

04.06.2020 384

Сестричка завжди придумає, чим порадувати брата на день народження. Жінки в принципі більше уважні до захоплень і потреб близьких людей, і знають, як про них подбати. Так, можна купити презент для брата від сестри на 30 років з наступного списку:

Якісний затишний одяг. Стильна сорочка або теплий светр. А можуть бути, спортивні речі популярного бренду.
Кухонна техніка. Якщо брат живе один, його цілком може порадувати мультиварка з безліччю режимів, сковорода-гриль (на такій вийдуть фантастичні стейки) або навіть робот-пилосос, щоб наводив порядок в домі.

Сертифікат на майстер-клас або дегустацію. Можна подарувати братові навчання в школі бариста або короткий курс бармена, запропонувати відправитися на дегустацію віскі або вина.

Якісна термобілизна. Таке продають в магазинах туристичного спорядження. Тонке, тепле, дуже міцне, в якому легко і тепло в холодну погоду.

Електробритва або тример з насадками. Відмінний презент від сестри для брата, відрощувати бороду. Він зможе привести її в порядок за 5 хвилин!

Сертифікат на вечерю в ресторані. Нехай піде туди зі своєю коханою або запросить в цікаве місце дівчину, яка йому подобається. Все буде вже сплачено!

Якщо у брата є дівчина або дружина, можна порадитися з приводу подарунка з нею.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт