Feedback

Практичні презенти братові на 25 років

17.03.2020 237

Якщо іменинник є чоловіком, що цінуює в речах, перш за все, їх корисність - то пропонуємо вам звернути увагу на добірку практичних презентів братові на 25 років:

Побутова техніка, яка працює від USB. Це може бути кавоварка або тостер, невеликий компактний холодильник для охолодження напоїв, сучасна термокружка та інші аксесуари, які дозволять значно полегшити побут винуватця торжества.
Кожний набір аксесуарів для зберігання документів, водійських прав та ін. Подібні портмоне і всі супутні аксесуари повинні бути виконані в єдиному стильовому рішенні.
Іонізатор повітря з функцією очищення, який можна користуватися вдома, в автомобілі і в робочому кабінеті для створення максимально здорового і комфортного мікроклімату.
Електрична бритва найсучаснішою моделі в комплекті з уходовой косметикою для гоління.
Столик для ноутбука з функцією вентиляції, що дозволяє попередити перегрів техніки і зробити процес роботи за комп'ютером максимально зручним і комфортним.
Стильний гаманець з вбудованим зарядним пристроєм - такий подарунок обов'язково сподобається справжньому цінителю функціональності і практичності презентів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт