Feedback

Подарунки для геймерів, комп'ютерників і всіх що зависають у телефоні на 17 років

04.03.2020 294

Багато хлопців в сімнадцять років не розлучаються з девайсами і проводять багато часу за ноутбуком або планшетом. Хтось грає в ігри, хтось веде інстаграм або дивиться стрім. Можна купити коханому хлопцеві на 17 років подарунок відносно недорогий, але при цьому який показує, що ви поважаєте його захоплення.

Безшумна миша і клавіатура. Особливо актуально, якщо хлопець живе в кімнаті не один, або батьки сердяться за клацання по ночах.
Ігрова миша і / або клавіатура. Подарунок дорогий, але цінний для будь-якого геймера.
Подарунки з символікою улюбленої гри. Можна або купити, або щось зробити самій, наприклад, сплести браслет або брелок, розмалювати чашку, замовити принт на одязі або посуді.
Набір лінз для камери смартфона. Або спалах для фронтальної камери. Якщо хлопець інстаграмер буде в захваті від нових можливостей. Хіба що замовляти треба заздалегідь.
Геймпад (зовнішній джойстик) для смартфона. Якщо коханий хлопець часто грає з телефону, це буде чудовий презент на його 17 років.

Можете порадитися з його другом, якщо сумніваєтеся в конкретній моделі, або в тому, чи сподобається подарунок. Подивіться в інтернеті інші ідеї подарунків для геймерів, ви точно знайдете щось підходяще.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт