Feedback

Подарунки для коханого хлопця-спортсмена

04.03.2020 527

Якщо ваш хлопець захоплюється спортом і підтримує себе у формі - вибирати для нього презент найпростіше в спортивному магазині. Завжди є щось, чого у нього ще немає, і що його порадує. Подумайте над такими варіантами подарунків для коханого хлопця на 17 років:
Пляшка для води, може бути з вугільним фільтром. Нехай хоч з-під крана набирає воду, а пити буде чисту.
Аксесуари до велосипеда. Наприклад, LED-підсвічування для коліс, недорогу, або ту, яка може показувати малюнки під час їзди.
Рюкзак або сумка для спорту. Якщо у нього всього один рюкзак - перекладати речі може бути незручно. Подаруйте окремий, для спорту, і коханому буде комфортніше збиратися на тренування.
Спортивні вітаміни. Однозначно корисний подарунок.
Річ від модного спортивного бренду. Можна недорогу футболку, кепку, напульсники або щось подібне, як варіант - купіть в аутлеті або на розпродажі.
Якщо улюблений захоплюється конкретним видом спорту, пошукайте в мережі футболки для борців, баскетболістів, атлетів і т.д., зі смішними написами. Або купіть готову, або замовте друк в фотосалоні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт