Feedback

Недорогі подарунки подарунки для любимого хлопця

04.03.2020 484

Є трохи грошей - добре! Навіть з невеликою сумою можна здивувати і порадувати людину. Що можна купити і подарувати коханому хлопцеві на 17 років недорого?

Ніж-кредитка або мультитул-кредитка. Така мікро-іграшка, яка майже нічого не важить і поміщається в гаманці або кишені, а при необхідності перетворюється в функціональний інструмент.
Іграшка йо-йо. Ці штуки ніколи не старіють, і кожен одержувач неодмінно захоче в неї пограти, вивчити трюки. Скоро такі ж захочуть всі його друзі.
Сертифікат в барбершоп. Якщо борода і вуса поки ростуть не надто активно, там можуть зробити неймовірно стильну чоловічу стрижку. Та й атмосфера цікавіша, ніж у звичайній перукарні.

Цікавий шарф або арафатка. Оригінальний презент, який передасть йому ваше тепло.
Спортивні рукавички для велосипеда. Вони стираються досить швидко, а користуватися новими завжди приємно.
Посуд з мемами і смішними картинками. Наприклад, чашка і тарілка з кумедним принтом. Можна вибрати картинку, і замовити її друк в будь-якому фотосалоні.

Можете зробити своїми руками листівку, красиво загорнути подарунок, і буде виглядати же досить цікаво, хоча варто і недорого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт