Feedback

Що можна оригінального подарувати хлопцеві на день народження 16 років

29.01.2020 541

Підібрати подарунок для підлітка - не таке вже й проста справа, як може здатися на перший погляд. Особливо, якщо мова йде про такий важливий захід, як шістнадцятиріччя. Варто зазначити, що для іменинника ця дата дуже важлива і до свята він буде, швидше за все, готуватися дуже відповідально. Точно також вам слід підійти і до вибору презенту для майбутнього святкування.

Прекрасним рішенням для привітання стане оригінальний подарунок хлопцю на 16 років, який приємно його здивує і запам'ятається на довгі роки. Це може бути, наприклад:

Портрет, зроблений за мотивами улюбленої фотографії іменинника. Краще, якщо це буде не класичний портрет, а виконаний в сучасному художньому стилі, наприклад, поп-арт.
Камера для миттєвих фото, які можна буде робити під час подорожей, веселих дружніх вечірок та ін.

Інтерактивна іграшка. Це може бути домашній вихованець, робот і багато іншого. Варто зазначити, що такі іграшки користуються великою популярністю у юнаків будь-якого віку і навіть у дорослих чоловіків.
Іменна голлівудська зірка. Володіти такою зіркою, безумовно, імениннику буде дуже приємно. Виготовляється подібний подарунок на замовлення кілька днів, тому про його придбання потрібно задуматися завчасно.
Крісло-мішок - відмінний предмет інтер'єру для власної кімнати іменинника. Такі крісла, як правило, відрізняються яскравим дизайном і вони дуже зручні, тому обов'язково сподобаються імениннику.
Літаючий будильник - відмінне рішення, щоб завжди прокидатися весело і в доброму гуморі. Такий будильник спеціально призначений для легкого і швидкого пробудження, адже щоб його вимкнути - спочатку потрібно зловити.
Магнітна дошка, яку можна розмістити на холодильнику або, наприклад, на двері в кімнату. На такій дошці можна робити веселі записки, малювати смішні малюнки і залишати нагадування.
Персоналізований журнал «Forbes» з фотографією іменинника на обкладинці і історіями про нього всередині.
Радіо для душа, якщо винуватець торжества любить співати і просто відмінно проводити час, в тому числі в душі.
Настільний футбол або міні-гольф, щоб зустрічі з друзями вдома проходили весело і цікаво.
Цифрова фоторамка з підбіркою кращих фотографій для нагадування про найпрекрасніших і приємні моменти.
Ручка з відеокамерою - така собі шпигунська штука, яка виглядає зовсім як звичайна ручка, але насправді є ще і відмінною камерою.
Хот-дог мейкер - апарат, призначений для швидкого приготування смачних хот-догів за власними рецептами.

Щоб подарунок дійсно став найкращим на цьому святі, подбайте також і про його незвичайному оформленні. Наприклад, пподаруйте в спеціальній дерев'яній скрині, нарочито грубо збитому або ящику, що імітує літаковий «чорний ящик».

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт