Feedback

Недорогі презенти для хлопця, які можна подарувати на 30 років

29.01.2020 494

Близькі люди зазвичай намагаються подарувати щось значне, але в житті трапляються різні ситуації, і іноді потрібно вибрати щось недороге. Немає проблем, навіть в межах незначної суит можна купити щось цікаве і оригінальне, подарунок, який порадує хлопця в його 30-річний ювілей.

Для України - путівник по місту на 365 днів, щоб кожен день робити щось цікаве.
Карта сузір'їв. Прикрашає стіну, і її ніколи не нудно розглядати.
Цікава скарбничка, щоб все-таки накопичити на щось цікаве, на що ніяк не виходить відкласти грошей.
Проектор веселки або зоряного неба. Як би нічник, створює романтичну атмосферу в кімнаті. Ще хіт - світильник у формі голови єдинорога.
Парасолька, який складається в футляр у формі банана або пляшки вина.
Сяючі навушники. Підморгують світлом під ритми музики. Відмінний презент для хлопця-тусовщика. Для яскравості можна додати світяться шнурки, і в будь-якому клубі він буде неперевершений.
Футболка зі смішним або оригінальним принтом. Можна вибрати на будь-який смак - футболку із зображенням логотипу його улюбленої комп'ютерної гри або музичного гурту. Якщо купувати в мережі дорого - пошукайте варіанти друку в вашому місті.
Смішна фіранка для душа. Наприклад, з принтом сторінки Фейсбуку чи традиційного настінного килима.
Пивні келихи. Вони все одно часто б'ються, так що якщо хлопець не переконаний непитущий, запас зайвим не буде.
Подивіться в мережі або в магазинах приколів всякі цікаві речі. Вони повинні бути саме кумедними, але не вульгарними. Подумайте, хотіли б ви при всіх отримати таку річ в подарунок. Є дуже багато цікавих подарунків, які сподобаються 30-річному хлопцю, розвеселять всіх на вечірці і будуть використовуватися в повсякденному житті.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт