Feedback

Подарунки, які однозначно сподобаються хлопцю в день народження 30 років

29.01.2020 335

Подарунки, які однозначно сподобаються хлопцю в день народження 30 років
Тридцятирічні хлопці часто ще зовсім діти в душі, і їм подобаються різноманітні іграшки та цікаві речі. Навіть якщо у іменинника вже є своя сім'я, він щиро зрадіє наступним презентів з нашої вибірки:

Дрон або квадрокоптер, іграшки на радіокеруванні. Цікавими можуть бути машинки на радіоуправлінні, які долають перешкоди по пересіченій місцевості, кораблі, якими керують в озері, вертольоти і коптери. І чим більше іграшка, тим цікавіше.
Лук або арбалет. Просто тому, що хлопцям подобається зброю і можливість позмагатися в стрільбі і влучності з друзями. Якщо день народження святкується на природі, іграшка буде випробувана тут же, і хлопці будуть захоплені на весь день.
Настільна гра. Навіть сама звична «Монополія» може захопити, що вже говорити про гру за мотивами «Ігри престолів» (годин 5-6 напруженого бою). Пропозицій дуже багато, і кожному можна вибрати щось по захопленнях.
Похід на цікавий захід. Як варіант, це може бути футбольний матч або боксерський поєдинок, концерт цікавого виконавця або навіть поїздка на фестиваль. Найпростіше - квест-кімната, звідки потрібно вибратися за 60 хвилин.
Завжди вдала ідея - гаджети та аксесуари, пов'язані з хобі:

Хлопцеві геймеру на 30 років можна дарувати різні комп'ютерні гаджети або навіть преміум-аккаунт в улюбленій грі.
Спортсмену - напульсники, футбольний або баскетбольний м'яч, петлі TRX, футболку модного спортивного бренду.

Похідний набір - похідний посуд, газовий пальник, намет або супер-компактний спальник, - в цьому плані спорядження можна оновлювати завжди.
Любителю подорожей - зручні органайзери, надувну подушку для перельотів, міні-версії різних приладів і гаджетів, зовнішній акумулятор (їх багато не буде).
Фотографу або музикантові - об'ємний протиударний жорсткий диск, спеціальні сумки і ремінці для обладнання, аксесуари і смішні подарунки відповідної тематики.
Автомобілісту - гаджети для улюбленої машини, від портативної кавоварки або недорогий чашки-непроливайки, до відеореєстратора або навіть навігатора з проекцією на лобове скло.
Цікава ідея - друк 3D-фігурки іменинника. Ви даруєте сертифікат, а йому буде потрібно приїхати в офіс і постояти під сканером. Далі він отримає свою власну міні-копію.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт