Feedback

Корисні поради щодо вибору презенту для хлопця на ювілей 30 років

28.01.2020 380

Універсального подарунка, звичайно, не існує, адже всі люди різні. Хтось в 30 років вже є сімянином, хтось шукає себе і активно розважається, як і в студентські роки. Одні займають важливі посади і просунулися по кар'єрних сходах, інші легко змінюють роботу або взагалі працюють на фрілансі. Проте, є деякі загальні особливості вибору подарунка:

Хлопцеві на 30 років дарувати гроші можна, а часто - і потрібно. Це можуть робити сім'я, колеги та друзі. Доросла людина знайде їм застосування, а, можливо, виконає свою мрію або швидше накопичить на дорогу річ. А ось від коханої дівчини або дружини такий презент буде дивним, краще подарувати інше.

Найкраще об'єднуватися, щоб подарувати щось цінне відразу від декількох людей. Дівчина або кращий друг, знаючи, про що мріє ювіляр, може знайти конкретну річ і запропонувати іншим гостям скинутися. Різні дрібниці в 30 років хлопець і сам собі зазвичай може купити. Якщо ви ніяк не можете визначитися, спробуйте приєднатися до презенту від інших друзів.
Квіти дарувати взагалі не потрібно. Тільки якщо це офіційне привітання на роботі, та й то, в більшості випадків цей букет іменинникові не потрібен, це формальність.

Вибирайте подарунок, відповідний особистості хлопця, а не вашим уявленням про те, яким йому треба бути. Активному екстремальному потрібен новий рюкзак, а не портфель, тому що пора вже виглядати серйозніше. Холостяку-мандрівникові не потрібен гарний торшер і набір посуду, нехай навіть дизайнерський. Топ-менеджер може так і не реалізувати сертифікат на стрибок з парашутом, і йому самому зовсім не хочеться підбадьоритися і нових відчуттів. Думайте над подарунком пильно.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт