Feedback

Смачні ідеї в подарунок для хлопця на 20 років

20.01.2020 1114

Всі люблять смачненьке! І хлопчаки - не виняток, тому сміливо можете радувати іменинника чимось цікавим і їстівним. Пропонуємо кілька безпрограшних ідея для смачного привітання хлопця з двадцятиріччям:

Бочка пива для шанувальника такого напою.
Чоловічий букет з снеків - найкраща альтернатива кольорам, ну навіщо цей віник хлопцю? А так буде красива композиція із горішків, рибки, чипсів, сухариків і т.д. Красиво, яскраво і смачно!
Солодка допомога - це спеціальні пляшки з солодкими «ліками» від різних життєвих негараздів. Такі солодощі піднімають настрій і дозволяють впоратися з життєвими негараздами.
Набір для приготування глінтвейну сподобається любителю такого напою, особливо якщо День народження припадає на холодну пору року. Набори завжди красиво упаковані і дуже стильно виглядають.
Крутий торт прикрасить свято, головне - вибрати цікавий дизайн, у формі м'яча, або якогось предмета для хобі, в формі авто і т.д.
Річний запас чіпсів і горішків в дерев'яному ящику - це суворий, прикольний подарунок для справжнього прихильника снеків. Виглядає така скриня вражаюче, а його вміст чимало порадує іменинника!
«Космічна» їжа - прикольні ласощі для «земного людини». Комплект являє собою набір їжі в тюбиках, якою харчуються космонавти. Той, хто хоче відчути себе поза земною атмосферою - оцінить такий оригінальний презент.
Скриня улюблених цукерок - це легко, просто і незвично! Смачно буде точно і запасу вистачить надовго. Просто виберіть улюблені ласощі іменинника.
Джем зі смаком алкоголю - гарне рішення солодких ласощів. Погодьтеся, варення зі смаком текіли або віскі - зовсім не нудна смакота.
Класна пляшка віскі або рому - «дорослий» подарунок для хлопця.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт